ESEMÉNYNAPTÁR

September 2021
S M T W T F S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

szgyf_banner.jpg

EU támogatásával megvalósuló fejlesztések

Üdültetés

OLET

 

A II. Regionális Tavaszköszöntő Sportnap keretében avatták fel a Zalaszabar Község Önkormányzata, a Holnapocska tábor és a Magyar Labdarúgó Szövetség közös együttműködése keretében megvalósult 22x42 m méretű műfüves labdarúgó pályát Zalaszabarban.

A Sportnapon a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Somogy, Vas, Zala megyei Kirendeltségek gyermekotthonaiban élő gyermekek vettek részt, akik nagy örömmel vették birtokba az új létesítményt.


Rendhagyó módon egy sorverseny keretében Baranyai Dominik szakította át a focipályán a nemzeti színű szalagot

Az avatáson részt vett dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott, aki úgy fogalmazott: a sport megtanítja a fiatalokat a legfontosabb polgári erényekre: az összetartozásra, az önfeláldozásra, a kitartásra, a tettrekészségre, az abszolút tisztességre és mindenekelőtt a fair play-re.

A zalaszabari önkormányzat, a Holnapocska Tábor és a Magyar Labdarúgó Szövetség együttműködésével megvalósult műfüves focipálya természetesen minden igényt kielégít, ám a fedett kispad és a LED-világítás mellett, legnagyobb előnye, hogy az ország talán legszebb panorámájú területén fekszik – mondta dr. Kalmár István zalaszabari polgármester.

A rendezvényen részt vett Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója is, aki jelezte: a zalaszabari élménypark és a hasonló létesítmények igazi kuriózumnak számítanak, s mint ilyenek erősítik a turizmust.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Bátori Zsolt, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság főigazgatója is.

A focipálya mellett csúszdákkal, szimulátorokkal és élmény szabaduló szobával bővült a Kalandpark.

2017. május 17.